Elecoo cvso
zonnepanelen energiecoöperatie

Samenwerken met Elecoo

Derdepartijfinanciering of zelf aankopen ? Bij Elecoo zijn beide mogelijk.

Wat bieden wij aan ...

derdepartijfinanciering zonnepanelen

Een zonne-energie installatie op uw dak ?


Voor zowel bedrijven, scholen, organisaties, als steden en gemeenten investeert Elecoo in de plaatsing, onderhoud, herstelling en algemene uitbating van de installatie. U investeert m.a.w. helemaal niets.
U kunt de opgewekte groene stroom aan een vast, laag tarief kopen, aan een prijs, onder de marktprijs. Zo bespaart u aanzienlijk op de energiefactuur, zonder één euro te investeren.


Heeft uw bedrijf, school, gemeente, ... wel de eigen middelen, maar wil u een garantie voor goede kwaliteit en hoge rendementen ? 


Ook dan kunt u bij Elecoo terecht. Wij helpen u met de berekeningen, offerte, werfopvolging en opvolging gedurende de levensduur van de installatie.

derdepartijfinanciering windturbine

Een middelgrote windmolen op uw grond ?


Voor zowel (landbouw)bedrijven, grote scholen, als steden en gemeenten investeert Elecoo in de plaatsing, onderhoud, herstelling en algemene uitbating van de installatie. U investeert m.a.w. helemaal niets.
U kunt de opgewekte groene stroom aan een vast, laag tarief kopen, aan een prijs, onder de marktprijs. Zo bespaart u aanzienlijk op de energiefactuur, zonder één euro te investeren.


Bent u eigenaar van één of meerdere gronden en wilt u deze extra laten renderen ? Dan kunnen wij u een jaarlijkse vergoeding bieden voor het plaatsen en uitbaten van één of meerdere windmolens op uw grond.
Deze middelgrote windmolens zijn een uitstekend alternatief waar grote windmolens ongewenst zijn.

laadpalen

Eén of meerdere laadpalen nodig ?


Voor particulieren, bedrijven, scholen, organisaties en steden en gemeenten plaatsen wij private of publieke laadpalen. Deze kunt u gebruiken voor de eigen wagen, wagens van het personeel en eventueel ook bezoekers.


Waar de middelen ontbreken om de investering zelf te betalen, kan Elecoo u de investering voorfinancieren, waarbij u deze over een periode van 3 jaar terug betaalt, of u kunt ook meteen investeren en rekenen op onze kennis en ervaring om de voor u best mogelijke oplossing te bieden zowel qua prijs, techniek, als laadpas-systeem, service, ... .
Wij bieden u in beide gevallen de garantie dat u op alle vlak ontzorgd wordt en mogelijke problemen snel opgelost raken.