Elecoo cvso

Hoe bespaar ik op gas ?


Ontdek de beste tips en bespaar.

Warm water

Hoe kunt u besparen op gas door uw verbruik van warm water beter te regelen ? Of kunt u de hoeveelheid warm water die u produceert beter regelen ?


Bekijk de tips

Koken

Of u nu een kookfornuis of een oven op gas hebt, of beide, er zijn een aantal zaken die u kunt doen om ook daar wat gas te besparen. De besparingen zullen op zich niet groot zijn, maar als u elke dag kookt, lopen die toch op.


Bekijk de tips.

Verwarming

Verwarmt u uw woning met gas dan zijn er heel wat zaken die u kan doen om uw gasverbruik te doen dalen. Het internet staat vol met goede, maar helaas ook slechte tips. Wij scheiden voor u zin van onzin.


Bekijk de tips.

Propaangas of aardgas ?

Er zijn verschillende gasproducten waarmee u kunt koken of verwarmen, of beiden. Maar wat is nu het beste voor uw portemonee of het milieu ?
Kan mijn keuze een groot verschil maken ?Bekijk de tips.

Investeren in eigen energie-opwekking ?


Wij geven u graag enkele tips bij de aankoop van zonnepanelen of een warmtepomp.

Zonnepanelen

Net zoals dat het geval is voor strijkijzers, wasmachines of een nieuwe stofzuiger, zijn er bij zonnepaneel-installaties enorme kwaliteitsverschillen. Deze verschillen kunnen een grote impact hebben op rendement, levensduur en veiligheid. 


Lees hier waar u best op let als u zonnepanelen wil laten plaatsen.

Warmtepompen

Er bestaan heel wat verschillende types zonnepanelen. U kunt een warmtepomp aankopen enkel voor warm water of enkel voor verwarming, maar ook voor koeling of alles samen. Kwaliteitsverschillen zullen uw rendement bepalen, alsook de beschikbare technieken.


Lees hier waar u best op let als u een warmtepomp wil laten plaatsen.