Elecoo cvso

Particuliere projecten

Particuliere projecten, zoals het plaatsen van zonnepanelen op uw woning, waarbij Elecoo de investering op zich neemt, zijn financieel niet haalbaar voor de coöperatie. Gezien Elecoo haar aandeelhouders wil belonen met een (bescheiden) dividend, is een minimale winst noodzakelijk. 
Projecten waar het elektriciteitsverbruik lager ligt dan 15.000 tot 20.000 kWh leveren geen financieel rendement op voor de coöperatie. Dergelijke projecten voeren wij dan ook niet uit.


Ook het plaatsen van zonnepanelen op uw dak, het dak van een appartementsgebouw of van een magzijn, om de stroom op het net te injecteren, zijn financieel niet rendabel. Hiervoor is een vrij dakoppervlakte van minimaal 10.000 m² nodig.


Ook het zonnedelen, waar uw mogelijks al van gehoord hebt, is onder de huidige Vlaamse regelgeving helaas geen haalbare piste. Gezien de nettarieven in deze formule volledig doorgerekend worden, kan elektriciteit in het zonnedelen principe enkel aan een zeer lage prijs verkocht worden op het net, waardoor er nagenoeg geen financiële waarde in zit.


Indien u evenwel de expertise en kwaliteit van Elecoo wil aanspreken, kunt u Elecoo als installateur inschakelen, voor uw installatie, waarbij u een factuur krijgt, zoals bij andere installateurs.